Keeptalking


Tijd tikt snel terug, aiii de bom gaat bijna af...

Alles hangt nu af met de hulp van je vrienden....

 Zijn je vrienden slim, snel en laten ze je niet (knallen) barsten!

Keep Talking and Nobody Explodes draait puur om het ontmantelen van bommen. Daarbij heb je een handleiding nodig, die te downloaden is vanaf deze website. Deze kan zowel digitaal als op papier gebruikt worden. Een speler krijg de controller in handen en alleen deze speler mag het beeld zien. De andere spelers moeten, als experts, instructies geven door middel van de handleiding. Er moet dus een goede samenwerking ontstaan, waarbij de ontmantelaar moet vertellen wat hij of zij ziet terwijl de experts moeten uitzoeken welke kabel doorgeknipt, knop ingedrukt of combinatie ingevoerd moet worden.


Elke bom zal modules hebben en elke module moet anders worden opgelost. Zo heb je een grote knop, maar deze kan verschillende kleuren hebben. Ook kunnen er allerlei verschillende woorden op staan en de bom zelf heeft soms ook nog verscheidene lampjes, batterijen en andere onderdelen die invloed hebben op de procedure. Hierdoor moet er goed gecommuniceerd worden over hoe de bom er precies uitziet, terwijl de experts moeten uitzoeken wat de juiste methode is. Chaos, spanning en een hoeveelheid stress. Desalniettemin brengt het een hoop plezier met zich mee om als team goed samen te werken.


Let op !

Dit spel moet met meerdere

mensen gespeeld worden.


*  1 oculus quest headset

* incl. een drankje en VR begeleiding

* 1 uur toegang tot de Strandhut

*  Met min. 4 personen voor een uur 

Tijdelijke aanbieding  

JAN-Febr-Maart 2020

€ 9,50 p.p


 

Toeschouwers

De instruerende partij heeft geen idee van de tijd die nog resteert van de gemiddeld drie tot vijf minuten tijd per ronde en hoe de bom erop het scherm uitziet. Hij moet ook de beschrijving begrijpen die de ontmantelaars geven. Als snel leidt dat tot gespannen heen-en-weer geschreeuw.

Je kunt de game ook met meerdere mensen spelen, die of elkaar helpen of juist enorm in de weg gaan zitten ('Nee! Die draad! De blauwgrijze! Niet de grijsblauwe!').